info text
  • Bejelentkezés
  • Bejelentkezés
KezdőlapSütésTejszínhab készítés

Tejszínhab készítés

Sokszor a desszertről, a gyümölcsről, sőt még a kávéról is csak a tejszínhab hiányzik, hogy azok igazán tökéletesek legyenek. Ahhoz, hogy a házi készítésű tejszínhab az édes finomságok büszkesége legyen, csak egy összetevőre van szükséged - a minőségi tejszínre! Egy hagyományos habszifonnal elfelejtheted a hosszadalmas habverést, mert pillanatok alatt elkészítheted a finomságot. Egyszerűen helyezd be a patront a habszifonba, nyomd meg az adagolókart, és máris tálalhatsz. Amennyiben olyan habverőt keresel, amely szélesebb körű felhasználási lehetőségekkel rendelkezik, válaszd a kézi habverőt. A kézi habverővel könnyedén készíthetsz tojásfehérjehabot, tejhabot vagy felvert tojást omletthez vagy palacsintához. Ehhez tökéletesen illenek majd a házi készítésű fagylaltok, amelyeket az egész család imádni fog!