Szállítási díjak és fizetési módok

Szállítási árjegyzék
Rendelés 18 000 FT felett ingyen
DPD Futár 1 500 Ft
Magyar Posta - házhozszállítás 1 500 Ft
Magyar Posta - postai átvétel 1 500 Ft
Személyes átvétel üzletünkben 0 Ft
E-mailben 0 Ft
Fizetések árlistája
Kártya fizetés (azonnal online) 0 Ft
Google Pay 0 Ft
Apple Pay 0 Ft
Banki átutalás 0 Ft
DPD Utánvét (fizetés a futárnál) 490 Ft
Magyar Posta - Utánvét (fizetés a futárnál) 490 Ft
Fizetés üzletünkben 0 Ft
Áru visszaküldése ingyen

 

 

SZÁLLÍTÁS

FOGLALÁS A MÁRKABOLTJAINKBA  0Ft

Az áru foglalás minden Tescoma márkaboltunkban lehetséges. E-mailben értesítjük a termékek elérhetőségével és a foglalás érvényességének időtartamával kapcsolatosan. Amennyiben az adott termék elérhető, az általad kiválasztott márkabolt visszaigazolását követően azonnal átvehető a termék. A foglalást más személy is átveheti elég, ha a pénztárnál felmutatja a visszaigazoló e-mailben található egyedi kódot.

 

FIGYELMEZTETÉS

Árufoglaláskor nem jön létre adásvételi szerződés vagy megrendelés. A foglalás alapján kizárólag az árut foglaljuk le az általad kiválasztott Tescoma márkaboltban. Az adásvételi szerződés létrejöttére (az érintett Tescoma márkabolt üzemeltetőjével) kizárólag az áru megvásárlását követően kerül sor az adott Tescoma márkaboltban. Ez azt jelenti, hogy a lefoglalt termék megvásárlásával nem lépnek életbe a Polgári Törvénykönyvben meghatározott jogok és kötelezettségek az adásvételi szerződés megkötése úgynevezett távközlési eszközökkel történő kommunikáció esetén, ideértve a vevő azon jogát, hogy a törvényben meghatározott két héten belül elálljon az adásvételi szerződéstől.

 

DPD futárszolgálat 1 500Ft

A DPD futárszolgálata gyors és megbízható módon szállítja ki csomagját bárhová az országban – az otthonába és a munkahelyére egyaránt. A csomagot a raktárunkból történő átadást követő 1-2 napon belül kézbesítik Önnek. A kézbesítés várhatóan napközben 8.00–17.00 óra között zajlik. A csomag kézbesítésének időpontjáról előzetesen SMS vagy e-mail formájában fog értesítést kapni.

A kézbesítés napján egy interaktív SMS vagy email formájában pontosítást kap a csomag átadásának időpontjáról, illetve egy 4 jegyű azonosító kódot, melyet szükséges a csomag átvételekor a futárnak felmutatni. Amennyiben a kézbesítés időpontja Önnek nem megfelelő, az SMS-re válaszolva kérhet változtatást.

FIGYELMEZTETÉS

A csomag átvételekor kérjük minden esetben ellenőrizze, hogy a csomag nincs e megsérülve vagy tönkre menve. Amennyiben a doboz sérült, ne vegye át a csomagot. Javasoljuk a doboz sérülését feljegyezni a fuvarlevélre. Amennyiben a csomag sérülését a csomag átvétele után vette észre, kérjük vegye fel a kapcsolatot a kiszállítóval.

 

Magyar Posta - házhozszállítás 1 500Ft

A Magyar Posta garantálja a csomag kézbesítését a csomagon feltüntetett kézbesítési címre.

Amennyiben a címzett vagy a jogosult helyettes nem tartózkodik a megadott címen, a postafutár írásbeli értesítőt hagy a csomag elhelyezéséről a címzett postaládájában.

 

Magyar Posta – postai átvétel 1 500Ft

Azok részére, akik a Magyar Postán történő, személyes átvételt részesítik előnyben több, mint 3000 átvételi pont áll rendelkezésére szerte az országban. Ezen szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kiválassza az Önnek megfelelő átvételi pontot.

Elegendő feltüntetni a címzett nevét, irányítószámát és a kiválasztott postafiókot. A postafiókra történő csomagküldés feltétele a címzett telefonszámának vagy email címének feltüntetése.
A címzett vagy a jogosult helyettes a csomagot a postafiók nyitvatartási ideje alatt jogosult átvenni. A címzett a csomagot annak küldeményazonosító száma, illetve személyazonosság igazolására alkalmas okmány felmutatása ellenében veheti át.  

 

FIZETÉS

Kártyával történő fizetés online 0,00 Ft

Azonnali, készpénz nélküli fizetés. Rendelését bankkártyával is kifizetheti (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, Diners).

A fizetés így a megrendelés után azonnal jóvá íródik és a fizetésről visszaigazolást is kap Ez a módszer a leggyorsabb és olcsóbb is, mint az utánvét, hiszen nem fizet érte.

A megrendelés befejezése után átirányítjuk az netbankjába, ahol egyszerűen jóváhagyhatja a fizetési megbízást. Azonnal tudni fogjuk, hogy a fizetés megtörtént, és azonnal el tudjuk küldeni az árut.

Nem kell aggódnia a pénz elvesztése miatt. Az internetes banki rendszerbe beírt adatokat a bank fizetési átjárója védi, és rajtad és a bankon kívül senki sem fogja látni őket. A kártyás fizetéseket a 3D Secure rendszer védi.

 

Banki átutalás 0,00 Ft

Választhatja a banki átutalással történő fizetést 10700031-70651287-51100005 számú bankszámlánkra. Azonban előfordulhat, hogy az összeg akár 1-2 nappal a fizetés tényleges végrehajtása után jelenik meg a bankszámlánkon, ami meghosszabbítja a szállítási időt.

A sikeres utaláshoz szüksége lesz a bankszámla számon kívül a pontos összegre és a változó szimbólumra is. A változó szimbólum a megrendelésének a száma H nélkül (pl. 200112345), melyet a rendelés utolsó lépésében kap meg, vagy a visszaigazoló e-mailben (a megrendelés teljesítése után automatikusan küldünk Önnek egy e-mailt világos összefoglalóval és minden szükséges információval).

A bankszámla száma 10700031-70651287-51100005. Ha úgy dönt, hogy később visszaküldi a terméket, akkor újra átutaljuk a pénzt a számlájára. Ezenkívül ez a módszer olcsóbb, mint az utánvét, mert nem fizet utánvéti díjat. 

 

Foglalás a márkaboltjainkba 0,00 Ft

A márkaboltjainkban lefoglalt árut az átvételkor kifizetheted készpénzzel, bankkártyával, ajándékutalvánnyal vagy Tescoma klub pontokkal.


Ezt is olvassa el

Tescoma klub

Tescoma klub

| Read 10160x
ÁSZF

ÁSZF

| Read 689x
Kapcsolat

Kapcsolat

| Read 3443x