INGYENES foglalás a márkaboltjainkban

Nincs időd és kedved az üzletekben keresgetni a tökéletes termékeket? Válaszd ki a kedvenc termékeidet itt a webáruházon és a kosárban válaszd ki a foglalás lehetőséget a számodra legközelebbi márkaboltban, amelyben ki is fizetheted a megrendelésedet.

Több mint 10 átvevő hely

Jelenleg több mint 10 márkaboltunkban van lehetőséged átvenni a webáruházunkon keresztül lefoglalt termékeket.  Az otthonod kényelméből bármikor lefoglalhatod a kedvenc termékeidet a www.webaruhaz.tescoma.hu weboldalon, amelyeket átvehetsz az általad kiválasztott márkaboltunkban. A márkabolt kiválasztásánál, egyaránt láthatod az adott termékek jelenlegi készlet mennyiségét.

Néhány órán belül már át is veheted a termékeket (legkésőbb 7 napon belül) és mindezt teljesen ingyen. A márkaboltjaink listáját, amelyekben lehetséges a termék foglalás itt találod: www.tescoma.hu/boltok.

A teljes foglalási folyamatról e-mailben értesítünk.

Előfordulhat azonban olyan helyzet, amikor kivételes esetekben, például az adott áru éppen elfogyott az üzletben, és ezért nem lehet teljesíteni a foglalást. Ebben az esetben az adott terméknél a következő felirat szerepel: - Nincs raktáron.

 

KIPRÓBÁLOM

 

A termékek foglalásával nem jön létre adásvételi szerződés, illetve megrendelés. A foglalással kizárólag egy foglalás jön létre az általad kiválasztott márkaboltunk egyikében. Az adásvételi szerződésre (az adott márkabolt üzemeltetőjével) csak a vásárlás által jön létre az adott Tescoma márkaboltban. Ez azt jelenti, hogy a lefoglalt termék megvásárlásával nem lépnek életbe a Polgári Törvénykönyvben meghatározott jogok és kötelezettségek az adásvételi szerződés megkötése úgynevezett távközlési eszközökkel történő kommunikáció esetén, ideértve a vevő azon jogát, hogy a törvényben meghatározott két héten belül elálljon az adásvételi szerződéstől.

Kommentek

A megjegyzések hozzáadásához be kell jelentkeznie/regisztrálnia kell.

Beregisztrálás


Kapcsolódó termékek

videó
2 870 Ft (áfával)
videó Ingyen szállítás
85 000 Ft (áfával)
videó Ingyen szállítás
32 100 Ft (áfával)
10 510 Ft (áfával)
akció videó
7 990 Ft (áfával)
-23 %