INGYENES foglalás a márkaboltjainkban

Nincs ideje és kedve az üzletben válogatni? Válassza ki kedvenc termékeit a webáruházunkban, és jelölje meg az Ön számára legközelebbi márkaboltot, ahol kifizetheti, és át is veheti a megrendelését.

Több mint 10 átvételi pont

Jelenleg több, mint 10 márkaboltunkban veheti át a webáruházban megrendelt termékeket. Otthona kényelméből bármikor lefoglalhatja kedvenc termékeit a www.webaruhaz.tescoma.hu weboldalon, melyeket aztán átvehet az Ön által kiválasztott márkaboltunkban. A márkabolt kiválasztása során készletinformációt is kap az adott termékkel kapcsolatban.

Akár már néhány órán belül is (legkésőbb 7 napon belül) átveheti a kiválasztott termékeket, és mindezt felár nélkül. Márkaboltjaink listáját a www.tescoma.hu/boltok weboldalon találja.

A teljes foglalási folyamatról e-mailben értesítjük.
Időnként előfordul, hogy a megnövekedett érdeklődés következtében bizonyos termékeink elfogynak. Ilyen esetben a keresett terméknél a “Nincs raktáron” felirat jelenik meg.

 

KIPRÓBÁLOM

 

Az árufoglalás nem tekintendő megrendelések, és nem jön létre adásvételi szerződés, kizárólag a kiválasztott áru kerül időszakos foglalás rá a kiválasztott Tescoma márkaboltban. Adásvételi szerződés kizárólag az adott áru megvásárlása során jön létre a vevő és az eladást lebonyolító Tescoma márkabolt üzemeltetője között. Árufoglalásra nem vonatkoznak a Ptk.-ba foglalt, telekommunikációs eszköz segítségével történő adásvételre vonatkozó jogszabályok, és így vevő azon joga sem, miszerint két héten belül előállhat az adásvételtől.

Kommentek

A megjegyzések hozzáadásához be kell jelentkeznie/regisztrálnia kell.

Beregisztrálás


Kapcsolódó termékek

videó
3 000 Ft (áfával)
videó Ingyen szállítás
88 900 Ft (áfával)
videó Ingyen szállítás
33 500 Ft (áfával)